Hoppa till sidans innehåll

World Maze Orienteering, PRISER

05 JUN 2020 14:42
”World Maze Orienteering” har funnits i våra tankar ett antal år. Likadana labyrinter och lika banor, en gemensam tävling på många olika platser är konceptet för denna aktivitet.
  • Uppdaterad: 05 JUN 2020 14:42

World Maze Orienteering, PRISER

”World Maze Orienteering” har funnits i våra tankar ett antal år. Likadana labyrinter och lika banor, en gemensam tävling på många olika platser är konceptet för denna aktivitet. Målet är att göra orientering mer attraktivt och mer tillgängligt för ungdomar utanför ”orienterarfamiljen”.

Arrangemanget kom till med kort varsel bl a därför Sprint-SM blev flyttat till hösten. 15 klubbar hoppade på och responsen från dessa klubbar har varit mycket positiv. Många superlativer från nöjda arrangörer; Superkul! Jätteroligt! Tack för initiativet!

Nästa år kan det bli ännu fler! Och vi i Dalaportens OL är redan igång med förberedelser för fler Maze aktiviteter.

Framtidsvisionen är att vi kan genomföra detta event i Sydney, Shanghai, Singapore, Stockholm, São Paulo, San Francisco, Surahammar och på en massa andra platser samtidigt!

Priserna skickas till respektive arrangörsförening inom kort och årets pristagare är enligt följande (se bifogade dokument):

 

Skribent: Göran Andersson
Epost: This is a mailto link

Klicka nedan på loggan

logga_alone_150x56

 

  
Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Åsbovägen 24
77461 Avesta

Kontakt:
Tel: 022650826
E-post: This is a mailto link

Se all info