Hoppa till sidans innehåll

Dala Dubbeln 2019

15 SEP 2018 16:45
Många av er har redan anmält sig till Dala-dubbeln...Hoppas vi kan bli några fler! Mer information under läs mer...
  • Skapad: 15 SEP 2018 16:45

Inbjudan till Dala-Dubbeln 20–21 oktober Mer info finns på www.daladubbeln.se

Allmänt om tävlingen

Daladubbeln är en av Sveriges största ungdoms- och juniortävlingar och går den 20–21 oktober på Lugnets skidstadion i Falun.

Dala-dubbeln är en tävling där man tävlar i par. På lördagen springer man två-mannastafett, och på
söndagen springer man i patrull, dvs. tillsammans. I stafetten är varje sträcka relativt kort
medan söndagens patrull är längre än vad man är van vid från vanliga tävlingar. För att springa stafett/patrull är det en fördel om man sprungit ensam i huvudklass (HD10/HD12/HD14/HD16/HD18) under säsongen. I HD10 springer alla samma bana så där är det enklare att vara med än fast man inte sprungit själv tidigare. För övriga finns Insk, U1 och U2 som på vanliga tävlingar. Nytt för i år är att det på lördagen finns en Inskolningsstafett!

Det är den sammanlagda tiden från stafett och patrull som är avgörande för resultatet i tävlingen. Men det går också bra att springa en av dagarna om man vill.

Disco och utklädningstävling

Det är som vanligt disco på lördag kväll. Under söndagens patrulltävling är det en utklädningstävling för alla som vill. Den som har bäst utklädning får pris! Prata ihop er med lagkompisen om ni ska klä ut er och till vad.

Resor

Föräldrar ansvarar för att barnen kommer till och från tävlingen. Samordna gärna med varandra! Vi kommer nog också att behöva hjälp med transport av barn från tävlingen till logi.

Boende

Vi kommer att bo i en skola på hårt underlag i centrala Falun.

Ledare & uppföljare

Vi utser ett antal ledare som övernattar tillsammans med barnen (hör av dig om du är intresserad!). Varje lag blir också tilldelad en lagledare som tar hand om allt praktiskt runt lagen. Då framförallt lördagens stafett kräver en del ledare vill vi gärna att föräldrar hjälper till som uppföljare för de barn som vill springa Insk/U1/U2.

Pris

Om man vill sova över är kostnaden 150 kr per tävlande och medföljande vuxen. För detta får man logi, middag, disco och frukost. Av klubben utsedda ledare deltar gratis.

Avgiften betalas in på klubbens bankgiro i samband med anmälan.

Anmälan

Sista anmälningsdag till tävlingen och logi/boende är den 5:e oktober, men om du redan nu vet att du ska åka så anmäl dig direkt!  Anmälan görs till Stisse tfn 0725112612.

Lagsammansättning

Om du redan bestämt vem du vill springa med så meddela detta när du anmäler. Vi kommer att tillgodose det ni vill i största möjliga mån. I vissa fall kanske vi ledare kommer att ha en diskussion med er om eventuella byten för att lagen ska vara tillräckligt jämna och att så många som möjligt ska få vara med.Anmälan till Insk, U1 och U2 kan man göra själv i Eventor eller på plats (men ev. logi måste anmälas till Stisse).

Skribent: Linda Stinessen
Epost: Adressen Gömd

Klicka neda på loggan

logga_alone_150x56

 

  

 
 

klart.se


susnet statistik

Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Bjurfors 30
77493 Avesta

Kontakt:
Tel: 0706367204
E-post: This is a mailto link

Se all info