Hoppa till sidans innehåll

Mötet i Lerbäcken

16 JAN 2011 15:35
På mötet idag bestämde vi att vi ska försöka ha några gemensamma tävlingar och stafetter som vi deltar i.
  • Uppdaterad: 16 JAN 2011 16:00

 Vi har delat upp ansvaret för tävlingarna på oss som var med på mötet. Blodomloppet i Borlänge är den 9/6, man kan välja 5 el 10km. Sofi kommer att ta hand om anmälningarna för lagen. Det är inga lagpriser eller så men om vi är lag så får vi en trevlig picknick efter tävlingens slut. Mer om detta kommer när det blir aktuellt.
Engelbrektstafetten ska Erica och Lisa ta hand om. Den är den 2/7. Tanken är att vi ska ha flera lag så att alla som vill kan få vara med. Vi ska ses nån vecka innan för att gemensamt testa oss på 5km och ta ut lagen.
Vasastafetten fixar jag och Maria. Den är den 20/8. Där blir det satsning på ett bra damlag och även ett mixlag. Hur vi ska ta ut lagen kommer det mer info om längre fram.
Löpartävlingar att delta i 2011 finns det länkar till på Runnings hemsida. Fyll gärna på med tävlingar ni tänkt delta i i Jerkers lista.
Med lite tur får vi till ett träningsläger i Rättvik i mars och blir det aktuellt kommer det att stå här på nyhetssidan inom kort.
Skriv gärna ut era träningspass i gästboken. Sofi håller koll i gästboken och för in passen på facebook. Ni som bara skriver på facebook, skriv gärna i gästboken också. Det finns några envisa rackare som inte är med på facebook än..

 

 

Skribent: Annica Wesström

Kontaktperson och info

Jerker Sterneland 070 - 656 54 56

This is a mailto link


 

Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Åsbovägen 24
77461 Avesta

Kontakt:
Tel: 022650826
E-post: This is a mailto link

Se all info