Hoppa till sidans innehåll

Nästa års priotävlingar med mera!

14 OKT 2012 22:07
På förra veckans Runningmöte avhandlades: Nästa års priotävlingar, träningsplanering hösten, dragning i träningslotteriet. Läs mer nedan.
  • Uppdaterad: 25 OKT 2012 14:09

Nästa års priotävlingar:

Prioriterade löptävlingar infördes för Runnings del för detta år. Detta innebär att klubben betalat tävlingsavgiften (från nästa år begränsat till generella riktlinjer gällande ersättning för startavgifter, max 100, 150 eller 200 kr – mer info kommer), resa till tävlingen samt att vi haft fikastund efter loppen (som klubben står för) och en liten tävlingsbonus har utgått till deltagarna (100 kr). Detta för att sporra ökat deltagande och göra tävlingarna ännu mer givande för deltagarna. Upplägget har varit uppskattat av deltagarna och fungerat mycket bra för vissa tävlingar. För några av tävlingarna har det dock varit ganska få deltagare.

Årets priotävlingar valdes efter medlemmarnas önskemål samt med syfte att stödja de lokala DM-arrangemangen. Nästa års priotävlingar kommer att diskuteras på ett löparmöte i början av nästa år. Men till dess är det bra om alla som vill göra sin röst hörd skickar sina önskemål till Jerker (mail: This is a mailto link). Kolla gärna listan över årets tävlingar (länk), de flesta är ju återkommande vid samma tidpunkt varje år.

 

Träningsplanering:

Spänstgympan på måndagar har dragit igång. På onsdag startar träningarna (inkl bastu och fika) från Lerbäcksstugan för säsongen och vi kör åter igång med distanspass på söndagar. Jerker lägger ut en lista om vilka som ansvarar för respektive söndag, se Kommande träningar. Den som planerar skriver ut passen i gästboken (och på Facebook om man har det). Vi har även tillgång till Friidrottshallen i Falun, för inomhusträning söndagar kl 11-13. För onsdagsträningarna kommer vi att försöka ha grupper i både belysta rundor och för de som vill springa med pannlampa.

 

Träningslotteriet:

Träningslotteriet som vi införde i år var uppdelat på tre perioder (vår, sommar, höst). Då det var ganska glest med gemensamma träningstillfällen under sommaren, så beslutade vi att föreslår styrelsen att istället ha 2 perioder för lotteriet (vår resp höst) – samt ha flera priser.

Thérèse blev den lyckliga vinnaren av presentkort på 1500 kr för sommarens lotteriperiod, som utlottades under mötet.

Årets sista period för träningsperiod gäller för tiden första september till siste november. Ifyllt träningskort lämnas till Annica senast 7 december. Påpekas också att lotter till träningslotteriet fås endast för gemensamma träningar (de som annonserats här på hemsidan) – ej för tävlingar eller ”egna” träningstillfällen.

Skribent: Jerker Sterneland

Kontaktperson och info

Jerker Sterneland 070 - 656 54 56

This is a mailto link


 

Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Åsbovägen 24
77461 Avesta

Kontakt:
Tel: 022650826
E-post: This is a mailto link

Se all info