Hoppa till sidans innehåll

Info inför Vasastafetten

15 AUG 2012 22:44
Läs mer, info från Annica:
  • Skapad: 15 AUG 2012 22:44

Övernattning i Mora är på Moraparken camping i Östergårdens parhus. Kika in på campingens hemsida för mer info om lägenheterna. Det är hus 6, 23 och 24. Stuga 23 heter Annica och där bor jag, Maria, Anna, Fredrik och Viktor. Stuga 6 och 24 heter Anders och Lisa och i dom ska Bibi, Jonas, Sara, Emelie, Oscar och Malin bo. Man får ta med eget sänglinne och städa vid avresa.

I damlaget har det blivit lite omplaceringar och där springer nu i ordningen: Malin - Anna - Maria - Annica - Karin - Sara - Lisa - Linda - Therese - Sofi.
Nr-lapparna finns hemma hos mig att hämta för dom som ska åka på lördag. Jag åker upp på fredag och tar med de nr-lappar som inte är hämtade. Med nr-lapparna får ni en telefonlista till alla i laget och ca-växlingstider för att kunna planera ungefärlig start. Tider är just det jag skrev, ca-tider och med dom följer inga krav på att man ska springa på exakt den tiden. Vi gör alla vårt bästa och har kul på vägen. På Vasaloppets hemsida finns deltagarinformation som kan vara bra att läsa. Följ gärna laget via sms-tjänst för att få exakta växlingstider.
Frågor ang boende eller Damlaget besvaras av Annica på tel: 070-341 92 21
Anders och Bibi är dagens lagledare/samordnare och deras telefonnr står på listan ni får av mig när ni får era nr-lappar.

Efter loppet tycker vi att vi ska försöka samlas för att gå och fika/äta någonstans. Jag och Lisa kollar upp om det finns något café där vi kan handla något enkelt att äta. Är det fint väder så kanske det går att sitta ute. Förslagsvis samlas vi strax efter målgången och vid 15-tiden då båda lagen borde vara i mål. Nu kan det ju hända att något lag kommer på pall och att det blir prisutdelning men vi får försöka samordna något när vi väl gått i mål.

Definitiv laguppställning i mixen blir klar på fredag. I stort sett gäller lagets uppställning men pga sjukdom kan någon förändring komma att ske. Frågor ang mixen till Lisa:
070-77 57 205

 

De som åker med Jerker (Lena, Cattis, Habib och Peter) träffas vid Rosa kiosken i Skogsbo för avfärd lördag morgon kl 07:30.

Jerkers telefonnr: 070 - 656 54 56

Skribent: Jerker Sterneland

Kontaktperson och info

Jerker Sterneland 070 - 656 54 56

This is a mailto link


 

Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Åsbovägen 24
77461 Avesta

Kontakt:
Tel: 022650826
E-post: This is a mailto link

Se all info