Hoppa till sidans innehåll

Från planeringsmötet inför 2012

08 DEC 2011 21:03
Planeringsmöte inför nästa års löpträning och tävling avhölls onsdag 7/12 i Lerbäcken. Läs nedan vad som avhandlades!
  • Skapad: 08 DEC 2011 21:03

Minnesanteckningar från Running Team planeringsmöte 11-12-07

Deltagare: Annica, Jerker, Habib, Yvonne, Lisa, Anders, Kjell

 

Anders gick igenom vilka regler om ersättningar (anmälningsavgifter, resebidrag, träningsbidrag, lägerbidrag etc.) som gäller inom DOLs orienteringsdel. Styrelsens önskan är att liknande regler utformas för Running Team.

Jerker och Annica tog på sig att ta fram ett förslag till regler samt lista på prioriterade tävlingar och träningsbidragsunderlag. Önskemål om tävlingar/aktiviteter har inkommit från medlemmar som ej kunde närvara (Cattis, Lena, Thérèse, Erika, Sofi).

Framtaget förslag presenteras på hemsidan och diskuteras/fastställs på träningsträff/möte i januari (preliminärt lördag 21 januari). Förhoppningen är en större uppslutning om mötet förläggs till en helg. Efter att Running Team fastställt förslaget skall det sedan godkännas av DOLs styrelse för att bli giltigt.

Följande besluts togs:

  • Söndagsträningar – vi fortsätter med dessa enligt den lista som finns på hemsidan. Det är uppskattat med träning på olika ställen. Synpunkter på tidpunkten (10:00) har uppkommit (såväl för sent som för tidigt…). Dock beslöt vi att hålla fast vid tiden – bra att ha samma, samt att tidigare kan bli lite kallt på vintern. Från april skall vi kolla om vi skall samordna med AOKs löpare om att ansvara varannan söndag, då vi räknar med att orienterarna som är med på hösten och vinterns pass droppar av under våren (orienteringssäsong). Annica kollar med Harri.
  • Banträningar – vi fortsätter med banträningar, men abonnerar ej en tid (då vi är den enda klubben som betalt för detta, men ändå ej fått ensamrätt till banan). Om det mot förmodan skulle vara ”fullt” på banan kan man intervallträna på alternativ plats. Beslut om dag/tid samt ledare tas på träningsträffen (förslag torsdagar, med Lisa som ledare). 
  • För prioriterade tävlingar bör vi ha en ”klubbansvarig”. Denne skall göra följande: informera om tävlingen (inkl sista anmälningsdag), anmäla deltagare till aktuell tävling, ta ut lag till stafetter, samordna resa till tävling, ordna eventuell kringaktivitet (social), tillse att DOL-flagga medtas till tävling. Annica, Lisa och Jerker sonderar vilka som kan tänka sig vara klubbansvariga för de olika tävlingarna. Beslut tas på träningsträff.
  • Önskvärt att vi ordnar träningsläger 2v innan Vasastafetten, frågan tas upp på träningsträff.
  • Kolla upp om vi skall ordna en träningshelg under våren, frågan tas upp på träningsträff.
  • Preliminärt träningsträff med möte lördag 21 januari 2012.

Vid tangentbordet, Jerker.

Skribent: Jerker Sterneland

Kontaktperson och info

Jerker Sterneland 070 - 656 54 56

This is a mailto link


 

Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Åsbovägen 24
77461 Avesta

Kontakt:
Tel: 022650826
E-post: This is a mailto link

Se all info