Hoppa till sidans innehåll

Egna ungdomar på våra egna tävlingar 4-5 maj

22 APR 2019 19:00
Den 4-5 maj arrangerar vi i Dalaporten egna tävlingar i Västanberg (nordväst om Fors). Det är ett perfekt tillfälle att testa på och tävla om man inte gjort detta tidigare. Vi vill gärna att så många ungdomar som möjligt är med en eller båda av dessa
  • Skapad: 22 APR 2019 19:00

 

Den 4-5 maj arrangerar vi i Dalaporten egna tävlingar i Västanberg (nordväst om Fors). Det är ett perfekt tillfälle att testa på och tävla om man inte gjort detta tidigare. Vi vill gärna att så många ungdomar som möjligt är med en eller båda av dessa dagar!

Ni som tävlat tidigare anmäler er själv i Eventor. Anmälan ska vara gjord senast 1 maj.

För er som inte tävlat tidigare eller inte anmäler själv i Eventor:

Man kan välja att springa själv eller med en vuxen. Om man vill ha en vuxen med sig fixar vi så att någon från klubben följer med (om man vill det, annars går det bra med en förälder också). Meddela om ni vill ha hjälp med uppföljare i samband med anmälan. Beroende på hur gammal man är och hur länge man orienterat så springer man olika klasser. Vi hjälper er att välja!

Första start är 10:30 på lördagen och 09:30 på söndagen. Anmäl er senast den 1 maj till en ledare. Hör av er om ni har funderingar!!

Kan du som förälder hjälpa till på tävlingen? Många av er är redan involverade i tävlingen, men om du inte är det och kan hjälpa till – hör av dig till Per Stinessen (0725112612) som är tävlingsledare

Länk till lördagens tävling i Eventor

Länk till söndagens tävling i Eventor

Skribent: Linda Stinessen
Epost: Adressen Gömd

Klicka neda på loggan

logga_alone_150x56

 

  

 
 

klart.se


susnet statistik

Postadress:
Dalaportens OL - Orientering
Bjurfors 30
77493 Avesta

Kontakt:
Tel: 0706367204
E-post: This is a mailto link

Se all info